Knotty Items

Saturday, November 16, 2013

Ιστορία

Κάθε φορά που έχουμε κάποιου είδους επέτειο για κάτι που έγινε στο νησί μας που συνήθως εν κάτι κακό εκτός που την ανεξαρτησία μας, που θεωρείται καλό, αλλά κάποιοι λαλούν το αντίθετο στην φάση που εφτάσαμε, υπάρχουν διάφορα άτομα (στο φβ παραπάνω) που γράφουν τα δικά τους μηνύματα περί εισβολής, πολέμου, καταδίκης του ψευδοκράτους να υποστηρίξουν ή να καταδικάσουν τζίνο που έγινε ή κάποιοι πιο παλίοι να θυμηθούν τι έγινε τζε απλά να γράψουν μια περιγραφή. 
Ωραία εννα μου πείτε στο φβ ο καθένας γράφει τον πόνο του. Έγινε σαν το "dear diary" τζε ο καθένας γράφει τζίνο που θέλει.

Τζίνο που εν μου αρέσκει να βλέπω είναι status του τύπου "ξαφνικά σήμερα εθυμηθήκαμε τι έγινε πριν 30 χρόνια. Καλύτερα να βλέπουμε μπροστά στο μέλλον παρά στο παρελθόν". Βρίσκω το λάθος εγώ. Στο κάτω κάτω εν ενα ιστορικό γεγονός που έγινε στην χώρα σου, κάτι που άλλαξε για πάντα την χώρα τζε τις ζωές όσων εζούσαν τζε ακόμα ζουν. Ναι, πρέπει να βλέπουμε τα σκατά που εκάμαμε πριν τόσα χρόνια για να μεν τα επαναλάβουμε (φυσικά πάλε τα μαλλιά μας εννα τραβούμε, εν το γλυτώνουμε τζίνο). 

Εν μπορείς να προχωρίσεις στο μέλλον αν δεν ξέρεις το παρελθόν σου.

No comments:

Post a Comment