Knotty Items

Tuesday, September 30, 2008

Καλή αρχή με κακή συνέχεια;

Το λοιπόν,

τον Σεπτέμβρη εξεκίνησα τον ωραία. Καινούρια δουλειά που εν σχετικά καλή σε σχέση με τις προιγούμενες μου (και άλλαξα 2-3 δουλειές...τωρά εμπήκα στον κόσμο του εργαζόμενου λαού), ξεκίνησα να πιένω γυμναστήριο μετά που πολλά πολλά χρόνια αγυμνασίας.
Που εβδομάδας όμως εννα ξεκινήσω τα μαθήματα που είδη ανάφερα σε παλαιότερο post. Που πάλε καλά ένει μιας τζαι έχει σχέση με το μέλλον μου τζαι για εξασφάλιση καλύτερης δουλείας.
Δυο φορές την εβδομάδα ECDL Word και δυο φορές ECDL Autocad. Τωρά πείτε μου τζαι εσείς που να έβρω ώρα να πιένω τζαι γυμναστήριο.

Πώς θα συνεχίσω να διατηρώ αυτή την θεϊκή μου κορμάρα; (όσοι με γνωρίζεται μεν ππέσετε χαμέ που τα γέλια pls) Η παρέα που πιένουμε μαζί δυστυχώς εν μπορεί άλλες ώρες. Άρκεψα τζαι απελπίζουμε. Πρέπει να μεγαλώσουν οι ημέρες νομίζω για να μπορώ να πιένω τζαι τζίνα τα 30 λεπτά γυμναστήριο.

Κάτι εντελώς άσχετο με το πιο πάνω θέμα.
Προς όλους που πιένουν δουλειά πρωί μέσα στη κίνηση των 7:00-8:00:
Στα φώτα όταν οι άλλοι μπροστά σας που εν μες τη μέση του δρόμου προχωρίσουν αλλά εν κόκκινο για εσάς τζαι εσείς είσαστε αρκετά πίσω που ώστε να μεν εμποδίζεται την κίνηση ΜΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ!! Έτσι δημιουργήτε ατυχήματα πρωί ξημέρωμα άστο που ξεκινά το όλο στρες της ημέρας πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια μας.

Επίσης όσοι ζωώφιλοι διαβάζουν το blog, σας παρακαλώ να παρεβρεθείτε την Πέμπτη 2/10 στις 3 το απόγευμα στο Κοινοβούλιο (απέναντι από το παλιό Γενικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία) για να δείξουμε την υποστήριξη μας προς τα ζώα και επιτέλους να σταματήσουμε την κακομεταχείριση τους σε αυτή τη χώρα.

No comments:

Post a Comment