Knotty Items

Tuesday, August 27, 2013

Κάτι ωραίο...

Είναι ωραία να περνάς ώρες μαζί με κάποιον τζε απλά να αφήνεσε, να λαλείς πως επιτέλους ήβρες τζίνο που εγύρευκες. Να υπάρχουν κάποιες στιγμές που να λαλείς πως τούτο μπορεί αύριο να μεν υπάρχει τζε να μεν είσαι σίουρη για το τι θα γίνει, μετά να πιάνεις τον εαυτό σου να σου φωνάζει πως πρέπει απλά να απολαύσεις την στιγμή, πως τζε αύριο να μεν υπάρχει τουλάχιστο περνάς ωραία. Να ξυπνάς το πρωί τζε να βλέπεις το πρώτο μήνυμα τζε αμέσως να χαμογελάς, να νιώθεις τζίνο το κάτι μέσα σου. Λαλείς του εαυτού σου "πρόσεχε, επάτησες την αρκετές φορές, μεν αφήνεσε τόσο ελεύθερα" τζε να κάμνεις πόλεμο στο νου σου σάννα τζε είσαι 2 άτομα...το ένα να σου λαλεί "είσαι χαρούμενη τζε πρέπει να αφεθείς ελεύθερη" τζε το άλλο να σου λαλεί "τράβα λίο πίσω τζε εννα την πατήσεις πάλε". Προς το παρόν ούλα εν ωραία τζε ρόδινα, αλλά εν η αρχή τζε αμφησβιτάς το, ξέρεις ότι όσο περνά ο καιρός τούτο μάλλον θα αλλάξει...προς κάτι καλύτερο ή χειρότερο; Εν ξέρεις, αφήνεις το να δεις πιο μετά.

Προς το παρόν απλά είμαι χαρούμενη.

Tuesday, August 6, 2013

Αρίστοκατς...

Ο κόσμος περνά τον δικό του γολγοθά τζε εγώ τον δικό μου (όι ακριβώς αλλά τεσπά).

Να σας κάμω μιαν εισαγωγή να μεν σας χάσω στην πορεία. Εγώ έχω μια γάτα την Λούλου, μεγάλη πορτοκαλιά μπάλα από τρίχες. Έχω επίσης το συνήθειο να μαζεύκω γατάκια που τον δρόμο τζε να προσπαθώ να τους έβρω σπίτι. Ως τωρά 5 γατάκια που ήβρα στον δρόμο έχουν ωραία σπιτάκια. Το τελευταίο που ήβρα, η Φρίτα όπως ονομάστηκε, εν ήταν για να έβρει σπίτι τζε επειδή η βασίλισσα Λούλου δεν την ήθελε στο βασίλειο της επείρα την στην αυλή των γονιών μου τζε ταΐζουμεν την κάθε μέρα 3 φορές. Τωρά η κάθε μια έχει το βασίλειο της τζε εν ευχαριστιμένες. 

Πριν μια εβδομάδα, την Τετάρτη συγκεκριμένα, πιάνει με τηλέφωνο η μάδερ το πρωί μες το κλάμα πως κάτι έχει η Φρίτα μας τζε εν περπατά, τζε φαίνεται κτυπημένο το πόδι της. Εγώ όπως τον Σιούμαχερ πάω τζιαμέ, φορτώνω την μέσα στο κουτί της τζε αμέσως κτηνίατρο χωρίς 2η σκέψη. Ειλικρινά ούτε θυμούμε να γυρίζω να δω τους γονιούς μου (Ο φάδερ έκαμε εγχείρηση στα μάτια του για το γλαύκωμα την προϊγούμενη μέρα, ούτε που ερώτησα αν εν καλά)

Πονώ το ποδαράκι μου.



Ο κτηνίατρος είπε μου άφησμου την τζε πρέπει να φκάλουμε πλάκα. Εννα σε πιάσω τηλέφωνο. Άτε άφηκα την αλλά είχα της συνέχεια έννοια. Ως την ώρα που ήρτα δουλειά εν με έπιασε τηλέφωνο τζε έτσι επετάχτηκα 2 λεπτά να τον ρωτήσω πριν να φει ο γαμπρός μου. Είπε πως θέλει εγχείρηση στην λεκάνη της επειδή εν τζιαμέ σπασμένο το πόδι. Παναγία μου, εσκέφτηκα τζίνη την ώρα, λεφτά εν έχω, πως θα πληρώσω; Ρωτώ τον πόσα ένει καθώς να σκέφτουμε εγώ ότι όσα τζε αν ένει εννα του τα δώκω. Ευτυχώς ένεν υπερβολικό ποσό. Η εγχείρηση έγινε την Πέμπτη τζε Παρασκευή ήρτε σπίτι το μωρό. 



Έχει τωρά 1 εβδομάδα περίπου τζε εν σάννα τζε έχουμε βρεφούι μαζί μας. Φέρνουμεν της νερό, φαΐ τέλεια δίπλα της. Έχουμεν την μέσα σε κασσιούα ξαπλωμένη, πέρνουμεν την μαζί μας σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού κάτσουμε (που τούτο σημαίνει απόγευμα μέσα στο aircondition). Αλλάσουμεν της το ρουχούι που έχει που κάτω της άμαν κατουρήσει, ξεσκατίζουμεν την και όλα τα σχετικά. 

Είμαι στο ac τζε κρυώνω!


Ώρες ώρες ξεκινά τζε περπατά ή μάλλον σέρνεται ποτζί ποδά μες το σπίτι, ειδικά άμαν ο φάδερ απουσιάζει που την παρέα. Πάντα είχε μανία να τον ακολουθά βλέπετε. 

Η μάδερ μουρμουρά πως την εκούρασε η όλη φάση αλλά λυπάται την. Μακάρι να μπορούσα να την προσέχω εγώ. 

Σήμερα ο κτηνίατρος έμαθε με καλά μιας τζε η Φρίτα ετράβισε την ραφή της τζε άνοιξε η πληγή. Πρωί πρωί στον κτηνίατρο, έβαλε της συνδετιρούθκια τζε επίαμεν στο καλό. Το μεσημέρι πάλε, αφού εγώ τζε η μάδερ ελείπαμεν μαζί, ήρταμεν σπίτι τζε ήβραμεν την σχεδόν στην πόρτα τζε έκλαιε μας (ο φάδερ έλειπε που δίπλα της γι αυτό) τζε πάλε η πληγή ανοικτή. Άτε πάλε επίαμε κτηνίατρο. Τζε έβαλεν της the cone of shame επειδή εν άταχτη. Προς το παρόν αυτά. Όσο εγώ είμαι δουλειά πιάνω συχνά απ-ντέιτς που την μάδερ. Τρώει, χέζει, κατουρά κανονικά.

Είμουν άταχτη σήμερα.


Αυτά προς το παρόν, νεότερα στο μέλλον. Η άλλη η αριστόγατα Λούλου είναι ευχαριστημένη  ου το βασίλειο της είναι ξανά δικό της.