Knotty Items

Saturday, October 11, 2008

Και να 'μαστε στο 4ο post!

Μετα δυσκολίας βρισκόμαστε το 4ο post αυτού του λιγοδιάβαστου blog.
Έχει λίγες μέρες να γράψω κάτι.
Ο λόγος; Βασικά εν έβρισκα χρόνο ούτε όρεξη.

Λίγα updates: Οι συγκέντροση έξω που την Βουλή ήταν OK. Ούτε καλή αλλα ούτε χάλια. Κάτι εν τζαι εν τούτο εννα μου πείτε.
Αύριο διοργανόνετε το 5ο Dogathon στη τάφρο δίπλα που την αίθουσα της Μελίνας Μερκούρη. Ο σκοπός είναι να μαζέψουν λεφτά για το Dog Shelter της Λευκωσίας. Όσοι μπορείτε παρεβρεθήτε με σκύλους ή χωρίς. Η συμμετοχή είναι μόνο 6 ευρώ για ενήλικες και δωρεάν για παιδιά και σκύλους. Φυσικά εννα έχει τζι άλλα πράματα που εννα μπορείτε να κάμετε.

Πίσω στα δικά μου νέα. Ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα τα μαθήματα του AutoCAD. Προς το παρών πάμε τα καλά. Ευτυχώς έχει τζαι ένα συνάδελφο μου ανάμεσα στα 12 άτομα αρα τουλάχιστο υπάρχει μια γνώριμη φάτσα. Τα μαθήματα κυλούν ομαλά τζαι σχετικά χώρις πίεση, ούτε που τον δάσκαλο ούτε που τον χρόνο.
Μια συζήτηση που είχα με αυτό τον συνάδελφο τον Γ. έφτασα σε συμπέρασμα ότι πάω τον πολλά. Πολλά καλό παιδί, ώριμος, ευγενικός τζαι ξέρει γενικά τί του γίνετε. Μάλλον θα λαλείτε "άτε μάνα μου να σε χαρτόσουμε τζαι εν πας το ράφιν που εννα μείνεις". Η απάντηση μου; Τζιαμέ εννα μείνω ακόμα. Δυστυχώς ο Γ. εν αρραβωνιασμένος. Άρα εχάσαμεν τον τζαι τούτον.
Τωρά που λαλώ για άτομα που εχάσαμε. Μπένει που λέτε προχτές ένας παλιός φίλος στο msn τζαι πάω τζαι μιλώ του. Τζαιρός πολλίς να του μιλήσω. Άτομο που εγνώρισα το καιρό του irc (όσοι παλιοί ας αναπωλίσουν λίγο, όσοι νέοι ας διεροτούντε τι ένει) που απλά εν έτυχε να βρεθούμε ποττέ. Κρίμας. Στο θέμα μας. Όπως μιλούμε συναφέρνει μου "την γυναίκα μου". Λαλώ τζαι εγώ έτσι θα λαλεί την φιλενάδα του. Μετά που λίο λαλεί "ο καλύτερος μου φίλος εμπήκε κουμπάρος". Ανοίξαν τα μάθκια μου τζαι έππεσε η σαούνα μου!!! 26 χρονών μωρό επίε τζαι επαντρεύτηκε. Ήρτε μου να κλαίω που το κακό μου επειδή είχα κάποιες απιροελάχιστες ελπίδες πως εννα βρεθούμε. Σαννα εν το βλέπω να γίνεται.

Το λοιπόν θέλω εισηγήσεις ήτε παρατηρήσεις ή οτιδίποτε τέλος πάντων για ένα θέμα που με απασχολή. Τί κάμνεις άμαν σου αρέσκει κάποιος που τον τόπο που δουλεύκης; Προσπαθείς να τον βοηθήσεις στη δουλειά του τζαι με τούτο τον τρόπο να βρεθείς πιό κοντά του ή λαλείς ότι εναν μαλακία επείδη ούλο το γραφείο εν 8 πλάσματα;
HELP!! Βασικά θέλω ποσκόλιο ετζαι τον θέλω θανάσιμα :P